[et_pb_section bb_built=”1″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.14″]

blue®m Mondwater is mijn redding geweest

 

De afgelopen vier jaar merkte ik dat mijn mond steeds droger werd nadat ik mijn tanden had gepoetst. Zo droog, dat ik er ‘s nachts wakker door werd. Ik heb zoveel verschillende soorten tandpasta’s geprobeerd: medisch getest voor de droge mond, biologisch, fluoridevrij. Uit pure wanhoop ben ik uiteindelijk gaan poetsen met kokosolie, houtskoolpoeder en Himalayazout omdat ik niets meer leek te verdragen. Helaas zorgde met name de kokosolie voor nog meer droogte en bleek het mijn mondflora nog meer te ontregelen.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.19.14″]

Overgevoelige slijmvliezen, extreem droge mond en histamine intolerantie

Het afgelopen jaar had ik nauwelijks speeksel en reageerden mijn slijmvliezen overgevoelig
of zelfs allergisch op bijna alles: eten, lucht, geuren, etcetera. Mijn mond voelde als schuurpapier en bizar genoeg beïnvloedde het mijn hele leven. Via via kwam ik in contact met een medische tandarts en zij constateerde ernstige uitdroging en allergische reacties in mijn mondslijmvliezen. Ik bleek een ernstige histamine intolerantie te hebben, waardoor ik steeds zieker en angstiger werd. Daarnaast werd er bij de allergoloog ontdekt dat ik allergisch ben voor geurstoffen. Deze zijn ook aanwezig in heel veel mondverzorgingsproducten.

In mijn zoektocht naar genezing, kwam blue®m via verschillende hulpverleners op mijn pad. Een en al lof, al was ik zelf aan het begin behoorlijk sceptisch. Totdat ik afgelopen zomer mijn dieptepunt bereikte. Ondanks mijn anti-histamine dieet bleef ik overgevoelig reageren en dit uitte zich in bloedblaren, wondjes en een opgezette keel. Ik moest iets gaan doorbreken en mijn angst voor tandpasta of niet natuurlijke producten loslaten. Ik heb contact gezocht met de vriendelijke medewerkers van blue®m en zij hebben mij een aantal samples toegestuurd. Op hun advies heb ik het neutrale mondwater voor een week gebruikt. Het resultaat? Mijn tanden voelden schoon aan, en nog veel belangrijker: mijn mondslijmvliezen voelen nu eindelijk glad en vochtig.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.19.14″ src=”https://shop.bluemcare.com/wp-content/uploads/2019/02/aico-bluem.jpeg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.14″]

Geen pijn meer in mijn mond

Nu, drie maanden later gebruik ik het neutrale mondwater 3 keer per dag en het helpt enorm bij het genezen van de wondjes. Ook poets ik er mijn tanden mee en de smaak is heerlijk. De fluoridevrije tandpasta gebruik ik sinds een week en als ik deze in de ochtend gebruik, gaat het de rest van de dag goed. Het afgelopen jaar was traumatisch en jullie mondwater is voor mij echt mijn redding geweest.

Ik ben oprecht heel dankbaar en blij dat deze producten zoveel verlichting en verzorging hebben gebracht in mijn mond.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” prev_background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_header _builder_version=”3.19.14″ title=”blue®m Mondwater” button_one_text=”Bekijk product” header_image_url=”https://shop.bluemcare.com/wp-content/uploads/2018/03/schermafbeelding-2019-01-22-om-12.35.48-1.png” background_color=”rgba(255,255,255,0)” button_one_url=”https://shop.bluemcare.com/bluem-mondwater/” /][/et_pb_section]